Konuları Okundu İşaretle     Yeni Mesajları Görüntüle
+  » Askerlerimizin Bölümü » Askerlerimizin MektuplarıKonu:
 Askerime mektup

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:  

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Askerime mektup
Konudaki Cevap Sayısı
0
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme Sayısı
570

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gönderen Konu: Askerime mektup  (Okunma Sayısı 570 defa)

Ekim 27, 2009, 12:27:30 ÖS
FacaLiJojuq
  Bay
Sr. Member
Sadece SuS !!!
« :»

GECENİN BİR YARISI YAZIYORUM BU SATIRLARI SANA. SEN EN MASUM HALINDE UYURKEN BEN SATIRLARA DÖKÜYORUM YÜREĞİMİ VE AGLIYORUM......GERİ GETİREMEDİĞİM İÇİN HAYALLERİMİ.
Askerİme Mektup SENİ VE DAHA NİCESİNİ

AĞLIYORUM İÇİMİ DÖKE DÖKE SESSİZCE ÇÜKÜ SENSİZ RUHUMU SIKIYOR BEDENİM AĞLIYORUM ÇÜNKÜ SEN YOKKEN YÜREGİM ÖLUM KALIM SAVAŞINDA......
GÜLEMİYORUM ÇÜNKÜ SENDE KALDI MUTLULUGA DAİR HER BİR ŞEYIM
KARA GECE KARARDIKÇA KARARTIYOR İÇİMİ BİRDE YOKLUGUNKADERİME AGLIYORUM SABRIMIN SELAMETINE EREMEYİŞİNE BİR TÜRLÜ GELEMEYİŞİNE SESSİZ KALIŞINA YANIMDA OLMAYIŞINA BENİ SARAMAYIŞINA SANA AGLIYORUM YANLIZCA YALANSIZ SANA AGLIYORUM
BAŞIM ELLERİMİN ARASINDA DİLİMDE TEK BİR CÜMLE KEŞKE YANIMDA OLSAYDIN KESKE
UÇURUMUN KENARINDA KI ÇİÇEKLER GİBİYİM SENSİZ SATIRLARIM ARTIK SIRILSIKLAM HIÇKIRIKLARA BOGULMADANBEN ARTIK GİDEYİM SEVGİLİM YİNE GİDERKEN KIYAMADIM UYANDIRMAYA DOKUNAMADIM SON DEFA SİMDİ SESSİZCE BELKİ HİSSEDERSİN DİYE DİLİMDE SON CÜMLE
SENİ ÇOOOOOO SEVİYORUM
   ßaqmayıN SusKun Durduguma ; DağLarında Sesi Çıkmaz !!!
GuLyuzLum
Altarnatif Linkler
Offline Pasif

View Profile
Re: Askerime mektup
« Posted on: Eylül 07, 2010, 07:18:55 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar KelimeLer: Askerime mektup oyunları,Askerime mektup programı, Askerime mektup sevilen türkü sözleri, Askerime mektup program yükle, Askerime mektup download, Askerime mektup hikayeleri, Askerime mektup resimleri, Askerime mektup haber, Askerime mektup yükle, Askerime mektup videosu, Askerime mektup msn eklentisi, Askerime mektup şarkı sözleri

Konu Linkleri: Askerime mektup Dosyası, Askerime mektup Downloand , Askerime mektup Resimleri, Askerime mektup Hikayeleri , Askerime mektup Haberleri , Askerime mektup İndir , Askerime mektup Yükle , Askerime mektup Videosu , Askerime mektup Arşivi , Askerime mektup Şiiri , Askerime mektup Sözleri , Askerime mektup Nickleri , Askerime mektup Yazıları ,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer: